Heidehuis in Schaarsbergen


Hoeve Klein Mariendaal prachtige nieuwe locatie in Schaarsbergen 695x463

Stichting Hoeve Klein Mariëndaal heeft sinds najaar 2018 nog een nieuwe, derde locatie gekregen. Het Heidehuis in Schaarsbergen. Een prachtige locatie midden in de natuur waar deelnemers met dementie en NAH een programma kunnen volgen gericht op natuurbeleving, creativiteit en zingeving. Vanuit het woonhuis met diverse ruimtes (keuken, eetkamer, atelier) en het buitengebied (tuin en landgoed) bieden we een groepsgewijs programma aan, veelal met een thema als leidraad. De activiteiten worden samen gedaan en beleefd. Naast praktische vaardigheden worden met name de interactieve sociale vaardigheden gestimuleerd. Het met elkaar delen van ervaringen, het inleven in de ander, ruimte innemen, bewustzijn van de eigen grenzen en daar balans in vinden zijn daarbij belangrijke doelen. 

Adres: Kemperbergerweg 763, Schaarsbergen

Aanbod voor deelnemers per werkgebied:

Natuurbelevingsgroep:

  • Maandag t/m vrijdag
  • 6 deelnemers per dagdeel
  • Gemiddelde wachttijd is 4 weken

 

Openingstijden theeschenkerij

Openingstijden-Theeschenkerij-Hoeve-Klein-Mariendaal

Openingstijden

  • ma + di gesloten
  • wo t/m vr 10.00 - 16.00
  • zaterdag 12.00 - 17.00
  • zondag 10.00 - 17.00

Hoera! Wij gaan onze deuren weer openen per 10 juni 2020! Vooralsnog alleen op woensdag, donderdag en vrijdag. Wij hanteren een picknick/take-away concept wat genuttigd kan worden op ons terras of meegenomen kan worden naar een andere plek. Wij zien jullie graag verschijnen!

Reserveringen

Aanvraag reservering

Voor meer informatie over mogelijkheden van uw feest of bijeenkomst mail ons of bel 026 - 379 66 87.

Quotes

“Je leeft hier met de seizoenen, je ziet het voorjaar, zomer, herfst en winter worden. In de stad merk ik dat minder. Als ik hier kom verandert de omgeving mij meteen.”