Aanbevelingen vergaderen bij Hoeve Klein Mariëndaal

Bekijk hier de reacties van personen die op ons landgoed in Arnhem heeft vergaderd.


Geldersch Landschap, Sandra Brouwers

"Geldersch Landschap & Kasteelen is zeer tevreden over het bezoek aan Hoeve Klein Mariendael. Ontvangst was prima, lunch uitstekend, vergaderruimte goed. Dank hiervoor!"

Hogeschool Arnhem-Nijmegen, Guy van Wunnik

"Hoeve Klein Mariëndaal is een mooie locatie. De ligging, in het groen, en de mooie gebouwen geven een goede sfeer en entourage voor een 'dag op de hei'. Enig nadeel is wellicht dat je de auto niet direct bij het gebouw kan parkeren, maar dat maakt ook het effect van de entourage weer groter.
Wij hebben in de kapschuur gezeten en alles wat goed geregeld. Omdat het mooi weer was hebben wij buiten van de lunch kunnen genieten. En dat was een heerlijke lunch. Ook voor een wandeling tussendoor door Mariëndaal en de Groene Bedstee een prima plek.  Een aanrader dus."

Provincie Gelderland, Petra van den Beuken

"De Hoeve is een prachtige, rustige locatie aan de rand van de stad, waar het prima vertoeven is. De vergaderruimte is een mooie lichte ruimte. Wat het bijzonder maakt is de inkijk die je als bezoeker krijgt in de bijzondere maatschappelijke taak van de Hoeve. De biologische lunch en de hele catering is prima verzorgd en smaakt heerlijk. Kortom: deze locatie is een aanrader! We komen graag nog eens terug."

Gemeente Arnhem, José Masselink

"We hebben echt genoten van onze vergadering bij jullie. De lunch was voortreffelijk, de wandeling rond de Hoeve prachtig. De uitleg over de doelstellingen van de Hoeve maakte het extra bijzonder."

Rabobank Arnhem en Omstreken, Johan Wilbrink

"We hebben een geslaagde middag gehad op Klein Mariëndaal. Een unieke locatie, prima vergaderruimte en goede verzorging. De rondleiding over het terrein en landgoed was ook zeer de moeite waard. Ik kan Hoeve Klein Mariëndaal aanbevelen bij iedereen die iets anders wil dat tegelijkertijd representatief en professioneel moet zijn. Wij komen graag terug."

Friesland Campina, Riëtte Petter

"Onze afdeling volgde gedurende 2 dagen een outdoortraining op Hoeve Klein Mariëndaal (60 personen per dag). We waren aangenaam verrast door de hartelijkheid en gastvrijheid van het personeel. De verzorging was goed van ontbijt t/m afsluitend buffet en het eten heerlijk. De tweede trainingsdag kregen we als cadeautje nog een prachtig sneeuwlandschap erbij wat het omringende landgoed nog mooier maakte. Een locatie om te onthouden."

Ziekenhuis Rijnstate, Jan van Vliet

"De hoeve is een idyllische vergaderlokatie die toch heel dicht bij de stad ligt. We zijn uitstekend verzorgd en vinden het concept van zorgboerderij zeer sympathiek en het ondersteunen waard. We komen graag nog eens terug, maar zetten dan minder vergaderpunten op de agenda, zodat we meer tijd overhouden voor een rondje over het landgoed".

GroenLinks, David Willemsen

"Onlangs hebben we vergaderruimte gehuurd op de Hoeve. Prachtige locatie, goed verzorgd. Echt een aanrader. Heerlijk vergaderen in het groen."

De Onderwijsspecialisten, Willie Vrieler

"Vanuit De Onderwijsspecialisten hebben wij nu meerdere malen gebruik gemaakt  van de Hoeve Klein Mariendaal. Een bijzondere vergaderlocatie op een verassend mooie lommerrijke plek. De boomgaard, schuren, dieren en de gemoedelijke sfeer maken het vergaderen hier alsof je op een korte vakantie bent. Binnen en buiten is het goed toeven. Daar bovenop komt nog de prachtige maatschappelijke doelstelling van de Hoeve Klein Mariendaal. Dit alles tezamen  maakt het een plek om van te genieten en om te ondersteunen door terug te komen."

VGZ, Jinny van Oeffelt

"Nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen! We hebben een top teammiddag gehad in de oude deel en buiten op het terras."

Cross communicatie, Ton van Wessel

"Door met onze klant en onze werkgroep op afstand en in een geheel andere inspirerende omgeving te gaan vergaderen, vanuit de puurheid vanuit de zorgboerderij en landelijke omgeving, hebben we prima kunnen vergaderen en zijn we geholpen om tot nieuwe inzichten te komen". De lunch was heerlijk en ook lekker in de buitenlucht. De medewerkers waren erg vriendelijk en attent. Dit gaan we vaker doen".

Quotes

“Ik wil hier blijven tot mijn pensioen,
ik heb het hier zo goed naar mijn zin!”