Privacyverklaring 

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die Stichting Hoeve Klein Mariëndaal verzamelt: via aanmeldingen, telefonische informatieaanvragen, mailwisselingen of anders. 

Stichting Hoeve Klein Mariëndaal verwerkt persoonsgegevens van cliënten en van medewerkers. We gaan hier zorgvuldig mee om. We besteden veel aandacht aan techniek en beveiliging daarvan. Papieren dossiers zijn bijzonder opgeborgen en de toegang is beperkt. We maken protocollen, handleidingen en informeren over nieuwe regels. Bescherming van privacy en gegevens is belangrijk. We staan stil bij de gegevens die we verzamelen en denken na over wat wij bewaren, waar we het bewaren en wie hier toegang op mag hebben.

Welke gegevens verwerken wij op de website?

We verwerken en gebruiken geen persoonlijke gegevens op deze website (cookies). Via het contactformulier kunnen persoonsgegevens door middel van een bericht achtergelaten worden. Deze worden niet opgeslagen op de website. Ze worden rechtstreeks naar het mailadres van de administratie gestuurd.

Welke gegevens verwerken wij verder? 

 • Deelnemers en netwerk

  Natuurlijk verwerken wij persoonsgegevens van onze deelnemers. Hun gegevens staan in een elektronisch cliëntendossier. De toegang tot de gegevens (autorisatie) is alleen voor de medewerkers die direct betrokken zijn bij de zorg en de administratie.  
  Als wij persoonsgegevens delen met andere partijen, dan is dat aan strikte regels verbonden. We werken zoveel mogelijk via het beveiligde berichtenverkeer van Vecozo, met name rondom de zorgadministratie. 
  Vertrouwelijke gegevens versturen wij alleen na schriftelijke toestemming van de betrokkene via het beveiligde mailsysteem van Microsoft Office. Voordat de mail geopend kan worden door de ontvanger, moet als extra beveiliging een wachtwoord worden ingevoerd. 
  Telefonisch geven wij geen persoonlijke gegevens door.

 • Medewerkers

  Persoonsgegevens van medewerkers verwerken we voor het uitbetalen van het salaris, voor de ziekteverzuimbegeleiding etc. De personeelsdossiers mogen (indien nodig) slechts door enkele medewerkers worden ingezien. Denk hierbij aan de administratief medewerker en de bedrijfsleider.
  Wij maken gebruik van andere verwerkingsdiensten, zoals de salarisadministratie. 
  Met deze externe diensten bestaan bewerkingsovereenkomsten. De andere partijen verwerken uw gegevens alleen in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving. 

Openingstijden theeschenkerij

Openingstijden-Theeschenkerij-Hoeve-Klein-Mariendaal

Openingstijden

 • wo t/m vr 10.00 - 16.00  
 • za / zo 11.00 - 17.00*
 • take away is ook mogelijk

Bijzonderheden

 • 23 juni Donderdag
  Dan is onze Theeschenkerij gesloten voor bezoekers ivm onze jaarlijkse sport- en speldag.

 • 24 juni Vrijdag
  Dan is onze Theeschenkerij gesloten voor bezoekers ivm een besloten bijeenkomst.

Excuses voor het ongemak en wij hopen op u op een andere dag weer te verwelkomen.

Voor meer informatie over mogelijkheden van uw feest of bijeenkomst mail ons of bel 026 - 379 66 87.

Quotes

‘Ik kan hier gewoon mezelf zijn. Niemand die zeurt ‘heeft hij weer zo’n bui’. Ik hoor er hier echt bij. Dat is voor mij belangrijk’

Steun ons en wordt Vriend

ouderen bij zorgboerderij Hoeve Klein Mariendaal

We hebben veel plannen en ambities waarvoor vooralsnog de financiën ontbreken. Wilt u onze stichting steunen en zo de ontwikkelingsmogelijkheden van onze deelnemers verder helpen vergroten?

Lees meer