Werkfit trajecten in het groen

LoopbaanLink en Hoeve Klein Mariendaal bieden samen Werkfit-trajecten.

werkfit trajecten in het groenHet traject start met coachingsgesprekken met de loopbaancoach van Loopbaanlink. Met de loopbaancoach wordt gewerkt aan het verhogen van de psychische en fysieke weerbaarheid. Deels gebeurt dit op de werkplek en tijdens het werk, deels gebeurt dit in aparte coachingsgesprekken. De werkervaringen op en in de omgeving van de Hoeve zijn een prachtige input voor de gesprekken en maken snel concreet waar de ontwikkelpunten zitten.

Mariendaal zorgt voor werkplekken en professionele begeleiding binnen verschilende werkgebieden: bosonderhoud, tuinbouw, horeca, dierverzorging en zorg. Zo wordt gewerkt aan het versterken van werknemersvaardigheden.

In het traject gaat het verder om het helder krijgen van de focus op de arbeidsmarkt, in welke functie en in welke werkomgeving zal iemand duurzaam inzetbaar blijven. Hiervoor worden concrete tools aangeboden zoals een beroepskeuzeonderzoek, sollicitatietraining, netwerkworkshops en netwerkgesprekken.

De trajecten zijn geschikt voor klanten uit de omgeving van Arnhem: l met psychische klachten (burn-out,cvs, ptss e.d.) l die in staat zijn tot zelfreflectie l die fysiek belast mogen worden l die graag buiten zijn en de meerwaarde zien van natuur voor het verhogen van psychische weerbaarheid l die enige affiniteit hebben met de diverse doelgroep die bij Hoeve Klein Mariendaal werkzaam is.

LoopbaanLinkLoopbaanlink logo

LoopbaanLink werkt met P&O professionals die gespecialiseerd zijn in loopbaancoaching, leefstijlcoaching en verzuimpreventie. Opdrachtgevers zijn werkgevers, UWV en particulieren. LoopbaanLink is een netwerk van specialisten, opgericht door Inge van Bolhuis, ervaren en allround P&O adviseur en loopbaancoach.

www.loopbaanlink.nl

Hoeve Klein Mariendaal

Hoeve Klein Mariendaal is een professionele zorgboerderij in het mooie landgoed Mariendaal. Mensen met een ondersteuningsvraag worden hier in het kader van dagbesteding, activerend werk en leerwerktrajecten begeleid in het werken in het groen, tuinbouw, dierverzorging, horeca en zorg.

wwww.hoevekleinmariendaal.nl

Meer informatie over werkfit trajecten in het groen:

inge@loopbaanlink.nl of 06 - 12 68 66 20

Download artikel als A5 PDF flyer

Openingstijden theeschenkerij

Openingstijden-Theeschenkerij-Hoeve-Klein-Mariendaal

Openingstijden

  • ma + di gesloten
  • wo t/m vr 10.00 - 16.00 alleen take away
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten

 

Take away: Helaas hebben we onze deuren weer moeten sluiten, al begrijpen we wel waarom. Maar gelukkig kunnen we jullie nog wel verblijden met een drankje en een taartje of een heerlijke koek! Binnen komen is niet mogelijk, maar je kan bij ons luikje je bestelling plaatsen en ophalen. Het lekkers mag je dan mee naar huis nemen of mee het bos in!

We hopen jullie gauw weer te zien!!!

Het is momenteel niet mogelijk om te reserveren!

 

Reserveringen 

Aanvraag reservering

Voor meer informatie over mogelijkheden van uw feest of bijeenkomst mail ons of bel 026 - 379 66 87.

Quotes

'De groenten, daar leer ik van. Nu weet ik bijvoorbeeld hoe tomaten groeien. En daar sta je echt van te kijken. Je weet dan ook wat je eet, en het smaakt veel lekkerder.'

Steun ons en wordt Vriend

ouderen bij zorgboerderij Hoeve Klein Mariendaal

We hebben veel plannen en ambities waarvoor vooralsnog de financiën ontbreken. Wilt u onze stichting steunen en zo de ontwikkelingsmogelijkheden van onze deelnemers verder helpen vergroten?

Lees meer