Gezellige Kerstbijeenkomst op de Hoeve

kerstbijeenkomstWe hebben weer een heel gezellige en sfeervolle kerstbijeenkomst gehad op de Hoeve. Mooi om zo met deelnemers, vrijwilligers en medewerkers samen te zijn. De theeschenkerij zat helemaal vol. Ditmaal hadden we Syrische muzikanten uit de Koepel op bezoek. Het werd een mooie bijeenkomst met een mix van Arabische muziek van onze Syrische gasten en Nederlands talige muziek van Ronald onze huis dj met zijn neef. En natuurlijk weer met een heerlijke maaltijd.

 

 

Openingstijden theeschenkerij

Openingstijden-Theeschenkerij-Hoeve-Klein-Mariendaal

Openingstijden

  • ma + di gesloten
  • wo t/m vr 10.00 - 16.00
  • zaterdag 11.00 - 17.00
  • zondag 11.00 - 17.00


Hoera, we zijn weer open op woensdag t/m zondag. We werken met een picknick/take-away concept: Als er plek is op het terras kun je daar plaats nemen. Neem je het liever mee het bos in? Dat kan ook! We zien jullie graag verschijnen! 

Het is momenteel niet mogelijk om te reserveren!

 

Reserveringen 

Aanvraag reservering

Voor meer informatie over mogelijkheden van uw feest of bijeenkomst mail ons of bel 026 - 379 66 87.

Quotes

‘Ik kan hier gewoon mezelf zijn. Niemand die zeurt ‘heeft hij weer zo’n bui’. Ik hoor er hier echt bij. Dat is voor mij belangrijk’

Steun ons en wordt Vriend

ouderen bij zorgboerderij Hoeve Klein Mariendaal

We hebben veel plannen en ambities waarvoor vooralsnog de financiën ontbreken. Wilt u onze stichting steunen en zo de ontwikkelingsmogelijkheden van onze deelnemers verder helpen vergroten?

Lees meer