Nieuws van de Jongerengroep

Hallo, wij zijn de 14+groep. Onze namen zijn Karim, Martine, Dana, Tom, Sven, Marcus, Cécile, Anja en Luuk. Om de week hebben we een gezellige zaterdagmiddag en gaan we bakken, wandelen, tuinieren of waar we maar zin in hebben op onze vrije dag.

Afgelopen keer hebben we appel-citroencake gebakken en hebben we paddenstoelen gezocht. Op de vrijdag na schooltijd koken en eten we samen. We hebben al een keer romige bietensoep gemaakt van onze zelfgekweekte bietjes, lasagne, pizza, noem maar op. Als het mooi weer is eten we buiten voor de boerderij, en anders in het voorhuis, of in de theeschenkerij. Het is leuk om samen te koken en eten, en het opruimen valt wel mee. Het is niet nodig om goed te kunnen koken. Er is genoeg hulp en al doende leer je het. Recepten bedenken de begeleiders, maar de jongeren nemen ook wel eens een recept mee wat we dan samen koken, of ze brengen ideeën in.

Karim en Martine vinden een sponszwam

Op beide groepen is nog plek voor 2 jongeren, dus mocht er interesse zijn dan horen we het graag! Niet iedereen volgt beide groepen trouwens, dus je kan je ook voor één van de twee opgeven.

Hartelijke groetjes van ons allemaal!

Openingstijden theeschenkerij

Openingstijden-Theeschenkerij-Hoeve-Klein-Mariendaal

Openingstijden

  • ma + di gesloten
  • wo t/m vr 10.00 - 16.00
  • zaterdag 11.00 - 17.00
  • zondag 11.00 - 17.00


Hoera, we zijn weer open op woensdag t/m zondag. We werken met een picknick/take-away concept: Als er plek is op het terras kun je daar plaats nemen. Neem je het liever mee het bos in? Dat kan ook! We zien jullie graag verschijnen! 

Het is momenteel niet mogelijk om te reserveren!

 

Reserveringen 

Aanvraag reservering

Voor meer informatie over mogelijkheden van uw feest of bijeenkomst mail ons of bel 026 - 379 66 87.

Quotes

‘Ik kan hier gewoon mezelf zijn. Niemand die zeurt ‘heeft hij weer zo’n bui’. Ik hoor er hier echt bij. Dat is voor mij belangrijk’

Steun ons en wordt Vriend

ouderen bij zorgboerderij Hoeve Klein Mariendaal

We hebben veel plannen en ambities waarvoor vooralsnog de financiën ontbreken. Wilt u onze stichting steunen en zo de ontwikkelingsmogelijkheden van onze deelnemers verder helpen vergroten?

Lees meer