Nieuws van de Jongerengroep

Hallo, wij zijn de 14+groep. Onze namen zijn Karim, Martine, Dana, Tom, Sven, Marcus, Cécile, Anja en Luuk. Om de week hebben we een gezellige zaterdagmiddag en gaan we bakken, wandelen, tuinieren of waar we maar zin in hebben op onze vrije dag.

Afgelopen keer hebben we appel-citroencake gebakken en hebben we paddenstoelen gezocht. Op de vrijdag na schooltijd koken en eten we samen. We hebben al een keer romige bietensoep gemaakt van onze zelfgekweekte bietjes, lasagne, pizza, noem maar op. Als het mooi weer is eten we buiten voor de boerderij, en anders in het voorhuis, of in de theeschenkerij. Het is leuk om samen te koken en eten, en het opruimen valt wel mee. Het is niet nodig om goed te kunnen koken. Er is genoeg hulp en al doende leer je het. Recepten bedenken de begeleiders, maar de jongeren nemen ook wel eens een recept mee wat we dan samen koken, of ze brengen ideeën in.

Karim en Martine vinden een sponszwam

Op beide groepen is nog plek voor 2 jongeren, dus mocht er interesse zijn dan horen we het graag! Niet iedereen volgt beide groepen trouwens, dus je kan je ook voor één van de twee opgeven.

Hartelijke groetjes van ons allemaal!

Openingstijden theeschenkerij

Openingstijden-Theeschenkerij-Hoeve-Klein-Mariendaal

Openingstijden

  • ma + di gesloten
  • wo t/m vr 10.00 - 16.00 alleen take away
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten

Vanaf woensdag 6 januari zijn we weer geopend voor take away. Elke woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00-16.00 uur.

Take away: Helaas kunnen we onze gasten nog niet binnen aan tafel ontvangen, maar gelukkig kunnen we jullie nog wel verblijden met een drankje en een taartje of een heerlijke koek middels ons take away concept. Je kan binnen je bestelling doorgeven bij de kassa. Het lekkers mag je dan mee naar huis nemen of mee het bos in!

We hopen jullie gauw weer te zien!!!

Het is momenteel niet mogelijk om te reserveren!

 

Reserveringen 

Aanvraag reservering

Voor meer informatie over mogelijkheden van uw feest of bijeenkomst mail ons of bel 026 - 379 66 87.

Quotes

“Ik wil hier blijven tot mijn pensioen,
ik heb het hier zo goed naar mijn zin!”

Steun ons en wordt Vriend

ouderen bij zorgboerderij Hoeve Klein Mariendaal

We hebben veel plannen en ambities waarvoor vooralsnog de financiën ontbreken. Wilt u onze stichting steunen en zo de ontwikkelingsmogelijkheden van onze deelnemers verder helpen vergroten?

Lees meer