Nieuws van de Jongerengroep

Hallo, wij zijn de 14+groep. Onze namen zijn Karim, Martine, Dana, Tom, Sven, Marcus, Cécile, Anja en Luuk. Om de week hebben we een gezellige zaterdagmiddag en gaan we bakken, wandelen, tuinieren of waar we maar zin in hebben op onze vrije dag.

Afgelopen keer hebben we appel-citroencake gebakken en hebben we paddenstoelen gezocht. Op de vrijdag na schooltijd koken en eten we samen. We hebben al een keer romige bietensoep gemaakt van onze zelfgekweekte bietjes, lasagne, pizza, noem maar op. Als het mooi weer is eten we buiten voor de boerderij, en anders in het voorhuis, of in de theeschenkerij. Het is leuk om samen te koken en eten, en het opruimen valt wel mee. Het is niet nodig om goed te kunnen koken. Er is genoeg hulp en al doende leer je het. Recepten bedenken de begeleiders, maar de jongeren nemen ook wel eens een recept mee wat we dan samen koken, of ze brengen ideeën in.

Karim en Martine vinden een sponszwam

Op beide groepen is nog plek voor 2 jongeren, dus mocht er interesse zijn dan horen we het graag! Niet iedereen volgt beide groepen trouwens, dus je kan je ook voor één van de twee opgeven.

Hartelijke groetjes van ons allemaal!

Openingstijden theeschenkerij

Openingstijden-Theeschenkerij-Hoeve-Klein-Mariendaal

Openingstijden

  • wo t/m vr 12.00 - 16.00 - take away vanaf 10.00 
  • za / zo 12.00 - 17.00
  • take away blijft mogelijk

Let op: wij zijn gesloten op woensdag 5 mei en op donderdag 13 mei!

Vanaf woensdag 28 april gaat ons terras weer open! Je kan binnen je bestelling doorgeven bij de kassa en vervolgens buiten bij het luikje ophalen. Op het terras plaatsnemen kan zolang er een tafel vrij is. Is het vol, dan graag je bestelling mee het bos in nemen of lekker thuis opeten.

Het is alleen mogelijk om een tafeltje aan de deur te reserveren.

We hopen jullie gauw weer te zien!!!

 

Reserveringen 

Aanvraag reservering

Voor meer informatie over mogelijkheden van uw feest of bijeenkomst mail ons of bel 026 - 379 66 87.

Quotes

'Het bleek echt een ideale plek voor haar te zijn
en leverde heel snel resultaat op.
Ze bouwde een werkritme op en leerde zelf initiatieven nemen.'

Steun ons en wordt Vriend

ouderen bij zorgboerderij Hoeve Klein Mariendaal

We hebben veel plannen en ambities waarvoor vooralsnog de financiën ontbreken. Wilt u onze stichting steunen en zo de ontwikkelingsmogelijkheden van onze deelnemers verder helpen vergroten?

Lees meer