Vertrek Otto van den Bent

Halverwege augustus heeft Otto van den Bent besloten om de Hoeve te verlaten. Otto is al vanaf de beginperiode (aan de van Lennepweg) bij de Hoeve betrokken. Eerst als vrijwilliger, later als Begeleider. Na een periode van nadenken is hij tot de conclusie gekomen dat hij zijn hart meer heeft liggen bij de werkzaamheden in een kleinschaliger omgeving, zoals de Hoeve dat een aantal jaren geleden was. Wij snappen zijn overwegingen en wensen hem veel succes bij de voortzetting van zijn activiteiten buiten de Hoeve.

Binnenkort zullen wij afscheid van hem nemen en hem bedanken voor zijn inzet voor de Hoeve en de deelnemers. Het vertrek van Otto zal op de korte termijn worden opgevangen door de andere teamleden. De komende weken zal worden gewerkt aan een structurele invulling.

Openingstijden theeschenkerij

Openingstijden-Theeschenkerij-Hoeve-Klein-Mariendaal

Openingstijden

  • ma + di gesloten
  • wo t/m vr 10.00 - 16.00 alleen take away
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten

Vanaf woensdag 6 januari zijn we weer geopend voor take away. Elke woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00-16.00 uur.

Take away: Helaas kunnen we onze gasten nog niet binnen aan tafel ontvangen, maar gelukkig kunnen we jullie nog wel verblijden met een drankje en een taartje of een heerlijke koek middels ons take away concept. Je kan binnen je bestelling doorgeven bij de kassa. Het lekkers mag je dan mee naar huis nemen of mee het bos in!

We hopen jullie gauw weer te zien!!!

Het is momenteel niet mogelijk om te reserveren!

 

Reserveringen 

Aanvraag reservering

Voor meer informatie over mogelijkheden van uw feest of bijeenkomst mail ons of bel 026 - 379 66 87.

Quotes

'De groenten, daar leer ik van. Nu weet ik bijvoorbeeld hoe tomaten groeien. En daar sta je echt van te kijken. Je weet dan ook wat je eet, en het smaakt veel lekkerder.'

Steun ons en wordt Vriend

ouderen bij zorgboerderij Hoeve Klein Mariendaal

We hebben veel plannen en ambities waarvoor vooralsnog de financiën ontbreken. Wilt u onze stichting steunen en zo de ontwikkelingsmogelijkheden van onze deelnemers verder helpen vergroten?

Lees meer