Rijnloge van de Odd Fellows zorgt voor omheining schapenweide

De afgelopen week hebben 8 mensen van de Odd Fellows (Rijnloge leden) de omheining van de schapenweide gemaakt. Ze hebben gesteund door medewerkers van de Hoeve ca 50 palen gezet en 150 m gaas gespannen. Het staat er mooi strak bij. Ze deden dat in het kader van hun 100 jarig bestaan. Naast een donatie van € 2.500,-- had de Rijnloge ons 100 uur ondersteuning toegezegd.

Nu kunnen we de volgende stap voorbereiden, namelijk de aankoop van schapen. Dat wordt een hele mooie nieuwe aanwinst van onze veestapel.

Openingstijden theeschenkerij

Openingstijden-Theeschenkerij-Hoeve-Klein-Mariendaal

Openingstijden

  • ma + di gesloten
  • wo t/m vr 10.00 - 16.00
  • zaterdag 11.00 - 17.00
  • zondag 11.00 - 17.00


Hoera, we zijn weer open op woensdag t/m zondag. We werken met een picknick/take-away concept: Als er plek is op het terras kun je daar plaats nemen. Neem je het liever mee het bos in? Dat kan ook! We zien jullie graag verschijnen! 

Het is momenteel niet mogelijk om te reserveren!

 

Reserveringen 

Aanvraag reservering

Voor meer informatie over mogelijkheden van uw feest of bijeenkomst mail ons of bel 026 - 379 66 87.

Quotes

“Je leeft hier met de seizoenen, je ziet het voorjaar, zomer, herfst en winter worden. In de stad merk ik dat minder. Als ik hier kom verandert de omgeving mij meteen.”

Steun ons en wordt Vriend

ouderen bij zorgboerderij Hoeve Klein Mariendaal

We hebben veel plannen en ambities waarvoor vooralsnog de financiën ontbreken. Wilt u onze stichting steunen en zo de ontwikkelingsmogelijkheden van onze deelnemers verder helpen vergroten?

Lees meer