Succesvol bij aanvraag innovatiebudgetten

De Hoeve is de afgelopen maanden succesvol geweest bij de aanvraag van innovatiebudgetten bij de gemeente Arnhem en is eerste blok afgerond.

Het eerste project gaat over samenwerking met de ouderenzorg. Deelnemers van de Hoeve en van college organisaties Siza, Driestroom en Elver werken mee bij verschillende verzorgingshuizen van de DrieGasthuizen Groep, Pleyade en Huize Kohlman. We gaan van en met elkaar leren hoe we deze bijzondere samenwerking met de ouderenzorg verder kunnen ontwikkelen. We willen eraan werken dat voor nog meer deelnemers de ouderenzorg een mooie plek wordt om te werken. Vanuit de Hoeve werken Herman en Ruwan nu bij de locatie Klingelpoort van de DrieGasthuizen Groep.

Bij het tweede project werken we samen met Siza, Driestroom, Elver en Zozijn. We trekken samen op bij het ontwikkelen van branche erkende leertrajecten op gebied van groen, horeca, dierverzorging, ouderenzorg en facilitaire dienstverlening. Door samen te werken kunnen deelnemers doorstromen naar andere locaties. De collega organisaties zijn heel enthousiast over onze samenwerking met de KPC groep. Dit is voor het eerst dat mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt die het MBO nivo niet kunnen halen de mogelijkheid krijgen een branche erkend diploma te halen.

Openingstijden theeschenkerij

Openingstijden-Theeschenkerij-Hoeve-Klein-Mariendaal

Openingstijden

  • ma + di gesloten
  • wo t/m vr 10.00 - 16.00
  • zaterdag 11.00 - 17.00
  • zondag 11.00 - 17.00


Hoera, we zijn weer open op woensdag t/m zondag. We werken met een picknick/take-away concept: Als er plek is op het terras kun je daar plaats nemen. Neem je het liever mee het bos in? Dat kan ook! We zien jullie graag verschijnen! 

Het is momenteel niet mogelijk om te reserveren!

 

Reserveringen 

Aanvraag reservering

Voor meer informatie over mogelijkheden van uw feest of bijeenkomst mail ons of bel 026 - 379 66 87.

Quotes

‘Ik kan hier gewoon mezelf zijn. Niemand die zeurt ‘heeft hij weer zo’n bui’. Ik hoor er hier echt bij. Dat is voor mij belangrijk’

Steun ons en wordt Vriend

ouderen bij zorgboerderij Hoeve Klein Mariendaal

We hebben veel plannen en ambities waarvoor vooralsnog de financiën ontbreken. Wilt u onze stichting steunen en zo de ontwikkelingsmogelijkheden van onze deelnemers verder helpen vergroten?

Lees meer