Busvervoer deelnemers

Door de groei van het aantal deelnemers bij de Hoeve, is de behoefte aan busvervoer ook toegenomen.

We hebben twee busjes, waarmee we met vrijwillige chauffeurs een aantal deelnemers (die niet zelfstandig kunnen komen) ophalen en naar huis brengen. Met deze twee busjes en de vrijwilligers konden we de groei van de vraag naar vervoer niet meer aan. Daarom is in juni gestart met de inzet van een professioneel taxibedrijf, dat het vervoer van de deelnemers van de ouderengroep voor haar rekening neemt. Na een gewenningsperiode van twee weken, loopt dit nu naar volle tevredenheid! Het vervoer van de overige deelnemers doen wij met onze eigen busjes en vrijwilligers.

Vrijwilligers gezocht

Overigens kunnen wij nog wel een paar vrijwilligers gebruiken die ons gedurende een dagdeel of meer willen ondersteunen bij het busvervoer. Belangrijk zijn een geldig rijbewijs BE, rustige rijstijl, betrouwbaar en een goed humeur! Iets voor u of iemand die u kent? U kunt contact opnemen met Rob Gerritsen.

Openingstijden theeschenkerij

Openingstijden-Theeschenkerij-Hoeve-Klein-Mariendaal

Openingstijden

  • ma + di gesloten
  • wo t/m vr 10.00 - 16.00 alleen take away
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten

Vanaf woensdag 6 januari zijn we weer geopend voor take away. Elke woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00-16.00 uur.

Take away: Helaas kunnen we onze gasten nog niet binnen aan tafel ontvangen, maar gelukkig kunnen we jullie nog wel verblijden met een drankje en een taartje of een heerlijke koek middels ons take away concept. Je kan binnen je bestelling doorgeven bij de kassa. Het lekkers mag je dan mee naar huis nemen of mee het bos in!

We hopen jullie gauw weer te zien!!!

Het is momenteel niet mogelijk om te reserveren!

 

Reserveringen 

Aanvraag reservering

Voor meer informatie over mogelijkheden van uw feest of bijeenkomst mail ons of bel 026 - 379 66 87.

Quotes

'De groenten, daar leer ik van. Nu weet ik bijvoorbeeld hoe tomaten groeien. En daar sta je echt van te kijken. Je weet dan ook wat je eet, en het smaakt veel lekkerder.'

Steun ons en wordt Vriend

ouderen bij zorgboerderij Hoeve Klein Mariendaal

We hebben veel plannen en ambities waarvoor vooralsnog de financiën ontbreken. Wilt u onze stichting steunen en zo de ontwikkelingsmogelijkheden van onze deelnemers verder helpen vergroten?

Lees meer