Samenwerking met DrieGasthuizenGroep

Samenwerking met driegasthuizengroep500x500pxVanaf half april werken een paar van onze deelnemers mee in het (buurt)restaurant van woonzorgcentrum Klingelpoort. Dit  is een nieuw gebouw van de DrieGasthuizenGroep en ligt in de wijk Klingelbeek. Binnenkort gaat onze groengroep daar het groenonderhoud verzorgen. Wellicht gaan onze deelnemers binnenkort ook helpen bij de activiteiten voor ouderen. Het is een mooie werkplek voor deelnemers die het leuk vinden met ouderen te werken. Er is plek voor nieuwe deelnemers.Fotobijschrift: Herman, Ruwan en Stella met een medewerkster van de cateraar bij Klingelpoort.

Openingstijden theeschenkerij

Openingstijden-Theeschenkerij-Hoeve-Klein-Mariendaal

Openingstijden

  • ma + di gesloten
  • wo t/m vr 10.00 - 16.00 alleen take away
  • zaterdag gesloten
  • zondag gesloten

Vanaf woensdag 6 januari zijn we weer geopend voor take away. Elke woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00-16.00 uur.

Take away: Helaas kunnen we onze gasten nog niet binnen aan tafel ontvangen, maar gelukkig kunnen we jullie nog wel verblijden met een drankje en een taartje of een heerlijke koek middels ons take away concept. Je kan binnen je bestelling doorgeven bij de kassa. Het lekkers mag je dan mee naar huis nemen of mee het bos in!

We hopen jullie gauw weer te zien!!!

Het is momenteel niet mogelijk om te reserveren!

 

Reserveringen 

Aanvraag reservering

Voor meer informatie over mogelijkheden van uw feest of bijeenkomst mail ons of bel 026 - 379 66 87.

Quotes

‘Ik kan hier gewoon mezelf zijn. Niemand die zeurt ‘heeft hij weer zo’n bui’. Ik hoor er hier echt bij. Dat is voor mij belangrijk’

Steun ons en wordt Vriend

ouderen bij zorgboerderij Hoeve Klein Mariendaal

We hebben veel plannen en ambities waarvoor vooralsnog de financiën ontbreken. Wilt u onze stichting steunen en zo de ontwikkelingsmogelijkheden van onze deelnemers verder helpen vergroten?

Lees meer