Samenwerking met DrieGasthuizenGroep

Samenwerking met driegasthuizengroep500x500pxVanaf half april werken een paar van onze deelnemers mee in het (buurt)restaurant van woonzorgcentrum Klingelpoort. Dit  is een nieuw gebouw van de DrieGasthuizenGroep en ligt in de wijk Klingelbeek. Binnenkort gaat onze groengroep daar het groenonderhoud verzorgen. Wellicht gaan onze deelnemers binnenkort ook helpen bij de activiteiten voor ouderen. Het is een mooie werkplek voor deelnemers die het leuk vinden met ouderen te werken. Er is plek voor nieuwe deelnemers.Fotobijschrift: Herman, Ruwan en Stella met een medewerkster van de cateraar bij Klingelpoort.

Openingstijden theeschenkerij

Openingstijden-Theeschenkerij-Hoeve-Klein-Mariendaal

Openingstijden

  • ma + di gesloten
  • wo t/m vr 10.00 - 16.00
  • zaterdag 11.00 - 17.00
  • zondag 11.00 - 17.00


Hoera, we zijn weer open op woensdag t/m zondag. We werken met een picknick/take-away concept: Als er plek is op het terras kun je daar plaats nemen. Neem je het liever mee het bos in? Dat kan ook! We zien jullie graag verschijnen! 

Het is momenteel niet mogelijk om te reserveren!

 

Reserveringen 

Aanvraag reservering

Voor meer informatie over mogelijkheden van uw feest of bijeenkomst mail ons of bel 026 - 379 66 87.

Quotes

“Ik wil hier blijven tot mijn pensioen,
ik heb het hier zo goed naar mijn zin!”

Steun ons en wordt Vriend

ouderen bij zorgboerderij Hoeve Klein Mariendaal

We hebben veel plannen en ambities waarvoor vooralsnog de financiën ontbreken. Wilt u onze stichting steunen en zo de ontwikkelingsmogelijkheden van onze deelnemers verder helpen vergroten?

Lees meer