Samenwerking met DrieGasthuizenGroep

Samenwerking met driegasthuizengroep500x500pxVanaf half april werken een paar van onze deelnemers mee in het (buurt)restaurant van woonzorgcentrum Klingelpoort. Dit  is een nieuw gebouw van de DrieGasthuizenGroep en ligt in de wijk Klingelbeek. Binnenkort gaat onze groengroep daar het groenonderhoud verzorgen. Wellicht gaan onze deelnemers binnenkort ook helpen bij de activiteiten voor ouderen. Het is een mooie werkplek voor deelnemers die het leuk vinden met ouderen te werken. Er is plek voor nieuwe deelnemers.Fotobijschrift: Herman, Ruwan en Stella met een medewerkster van de cateraar bij Klingelpoort.

Openingstijden theeschenkerij

Openingstijden-Theeschenkerij-Hoeve-Klein-Mariendaal

Openingstijden

  • wo t/m vr 12.00 - 16.00 - take away vanaf 10.00 
  • za / zo 12.00 - 17.00
  • take away blijft mogelijk

Let op: wij zijn gesloten op woensdag 5 mei en op donderdag 13 mei!

Vanaf woensdag 28 april gaat ons terras weer open! Je kan binnen je bestelling doorgeven bij de kassa en vervolgens buiten bij het luikje ophalen. Op het terras plaatsnemen kan zolang er een tafel vrij is. Is het vol, dan graag je bestelling mee het bos in nemen of lekker thuis opeten.

Het is alleen mogelijk om een tafeltje aan de deur te reserveren.

We hopen jullie gauw weer te zien!!!

 

Reserveringen 

Aanvraag reservering

Voor meer informatie over mogelijkheden van uw feest of bijeenkomst mail ons of bel 026 - 379 66 87.

Quotes

'De groenten, daar leer ik van. Nu weet ik bijvoorbeeld hoe tomaten groeien. En daar sta je echt van te kijken. Je weet dan ook wat je eet, en het smaakt veel lekkerder.'

Steun ons en wordt Vriend

ouderen bij zorgboerderij Hoeve Klein Mariendaal

We hebben veel plannen en ambities waarvoor vooralsnog de financiën ontbreken. Wilt u onze stichting steunen en zo de ontwikkelingsmogelijkheden van onze deelnemers verder helpen vergroten?

Lees meer