Ontmoeten op bankje

Ontmoeten

 

Vergaderen of feesten

Je kunt onze theeschenkerij ook afhuren! Wil je feesten of vergaderen? De Hoeve is een inspirerende plek voor een teamuitje of zakelijke bijeenkomst.

Binnen of buiten, in de Theeschenkerij, op het terras of onder de nieuwe stretchtent; alles is bespreekbaar. Zullen we samen de mogelijkheden eens bekijken?

theeschenkerij@hoevekleinmariendaal.nl
026 – 379 66 87

Groepsarrangementen

Voor groepen (vanaf 10 personen) hebben we leuke arrangementen bedacht. Zo kun je met een groep reserveren voor een heerlijke high tea of boerenlunch.

We kunnen ook kant-en-klare picknicks of een ‘walking lunch’ voor jullie organiseren, eventueel in combinatie met een wandeling.

theeschenkerij@hoevekleinmariendaal.nl
026 – 379 66 87

Vergaderen en teambuilding

Vergaderen op een andere plek dan je eigen kantoor opent je blik en brengt nieuwe inzichten. Je kunt op Hoeve Klein Mariëndaal in onze kapschuur terecht met maximaal 15 personen. Daar pik je mooi iets mee van de sfeer en de werkzaamheden op ons terrein.

Even uitgepraat? Dan maak je een fijne wandeling over het erf of help je een handje mee op de boerderij. Zo snijdt het mes aan twee kanten: je bent samen maatschappelijk betrokken bezig en leert elkaar als team op een heel andere manier kennen.

Daarna schuif je weer met een fris hoofd aan de vergadertafel. En natuurlijk zorgen wij voor koffie/thee met huisgemaakte taart, een biologische lunch of een aangeklede borrel na afloop.

Met ons overleggen over vergaderen of teambuilding?

theeschenkerij@hoevekleinmariendaal.nl
026 – 379 66 87

Wandelen

Vanaf onze Theeschenkerij kun je heerlijk wandelen op Landgoed Klein Mariëndaal. Er zijn diverse routes beschikbaar, ook voor mindervaliden. (Klik op onderstaande routes voor een doorlink.)

 

"Ik voel me hier op mijn plek. Elke keer is er wel weer iets te doen en mijn collega’s zijn tof."

Bus