Ontmoeten op bankje

Ontmoeten

Vergaderen of feesten

Wil je feesten of vergaderen? Je kunt onze theeschenkerij i.c.m. onze arrangementen ook afhuren. Dit kan vanaf 40 personen.

Binnen of buiten, in de Theeschenkerij, op het terras of onder de stretchtent; alles is bespreekbaar. Zullen we samen de mogelijkheden eens bespreken?

theeschenkerij@hoevekleinmariendaal.nl
026 – 379 66 87

Groepsarrangementen

Voor groepen hebben we leuke arrangementen. Zo kun je met een groep:

  • reserveren voor een heerlijke high tea of boerenlunch,
  • genieten van diverse, in onze eigen keuken met verse (eigen) ingrediënten samengestelde (zomer/winter) buffetten
  • of kiezen voor een verse Pizza Party, die in onze eigen pizzaoven door Pizzabakker Jillis Smids worden gebakken (vanaf 25 personen).

Natuurlijk zijn alle arrangementen ook als maatwerk (samenstelling, speciale voorkeuren etc.) in te vullen. Neem hiervoor contact op met de Theeschenkerij.

theeschenkerij@hoevekleinmariendaal.nl
026 – 379 66 87

Vergaderen en teambuilding

Vergaderen op een andere plek dan je eigen kantoor opent je blik en brengt nieuwe inzichten. Je kunt op Hoeve Klein Mariëndaal in onze kapschuur terecht met maximaal 15 personen. Daar pik je mooi iets mee van de sfeer en de werkzaamheden op ons terrein.

Even uitgepraat? Dan maak je een fijne wandeling over het erf of over het landgoed. Daarna schuif je weer met een fris hoofd aan de vergadertafel. En natuurlijk zorgen wij voor koffie/thee met huisgemaakte taart, een  boerenlunch of een aangeklede borrel na afloop.

Met ons overleggen over vergaderen of teambuilding?

theeschenkerij@hoevekleinmariendaal.nl
026 – 379 66 87

Wandelen

Vanaf onze Theeschenkerij kun je heerlijk wandelen op Landgoed Klein Mariëndaal. Er zijn diverse routes beschikbaar, ook voor mindervaliden. (Klik op onderstaande routes voor een doorlink.)

 

"Ik voel me hier op mijn plek. Elke keer is er wel weer iets te doen en mijn collega’s zijn tof."

Bus